Friday, June 17, 2016

JOM PAKAI TUDUNG SUGARSCARF KITA RAYA NI....

Sugarscarf Raya for ZALORA 


Image
Siapa yang tak kenal dengan jenama tudung popular Sugarscarf? Rugilah kalau uoll tak kenal. Cantik okies tudung ni, setanding dengan tudung2 yang dah bersepah kat lua tu..hihihi...
  Penggemar tudung Sugarscaft pastinya sedia maklum dengan koleksi tudung Sugarscarf yang berkualiti dan tidak pernah menghampakan para pembeli. 
Ok, meh sini hakak nak story mory the moning glory hikayat cerita bermulanya tudung jenama SUGARSCAFT ni. Macam ni bermula secara kecil-kecilan dengan menjual tudung dikalangan teman-teman rapat, Sugarscarf kemudian memulakan perniagaan secara online dan seterusnya membuka butik sendiri di ibu kota. Sehingga hari ini, Sugarscarf telah mempunyai jumlah pengikut yang cukup ramai di media sosial dan mendapat kepercayaan daripada para pembeli setia.  
Bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi, Sugarscarf turut hadir dengan aneka koleksi instant shawl khusus untuk anda yang menggemari rekaan shawl yang ringkas dan mudah dipakai. Koleksi instant shawl Sugarscarf ini boleh anda temui dalam aneka pilihan warna menarik dengan beberapa rekaan yang cukup minimal.  Sesuai sangat la dengan hakak tudung ni yang nak cepat serba serbi. Maklum ada anak kocik ni semua keje kena wat dengan pantas kan...
ImageImageImage 
Berikut merupakan antara koleksi tudung Sugarscarf yang boleh uoll temui di butik dan juga dijual secara online. Untuk pengetahuan semua penggemar Sugarscarf, koleksi tudung-tudung ini juga kini boleh anda miliki secara online di laman web ZALORA Malaysia.  ZALORA menawarkan perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah anda serta pulangan juga secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian. Dan yang paling penting, ZALORA menyediakan beberapa kaedah pembayaran yang selamat termasuklah kaedah cash on delivery di beberapa kawasan terpilih. Ha, senang bukan, tak payah la uoll susah payah keluar umah nak g outlet dia, beli jek online senang, pantas, jimat minyak dengan tenaga korang yang dah tentu hakak tau bulan2 pose ni malas kan nak kua sgt...tp pasai sopink malas ke tidak...tak caya la kalu malas...so, dapatkan lah koleksi uoll sekarang kat ZALORA ye dan yang paling penting ade diskaun lagi. Sangat berbaloi2 la boleh jimat lagi...hakak dah usha dah yang berkenan kat hati...fuhhh..mesti meletop kebabom hakak raya nanti kan uoll...kikikikiki gelakmanja

Akhir kata, cewahh...hihihi..
  Selamat menyambut Hari Raya bersama Sugarscarf!

3 comments:

فاتن الصاوى said...




شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط

فاتن الصاوى said...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر

فاتن الصاوى said...


شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض


mai click en.nuff