Monday, November 3, 2008

Sonoknye..Uyen..

Salam..

Pas g li donut,aku ngan hubby bwk anak aku g main kat park.bayo rm2 tok 20min pertama.lepaskan la dia main.sonok tol dia lompat2 kat situ.main ramai kawan.jatuh pun x de hal.bangun balik.x nanis.

pas tu aku tolak dia dalam krete.pusing2 la dia bwk krete tu.stering dia cam betoi2 dia yg ngah drive.pepeje la.dia ni memang suke bende2 yg ade stereng ni.pe lagi.besungguh2 la dia memusing stereng kereta tu.

x pe la.layan je la gambo yg sempat aku amik ni.










adik nk g mane tu.tinggai mama ngan papa...

video


tgk la video ni.sonok tol anak aku naik kreta tu.gambo yg dia lompat2 ni senget plak.aku x tau la nk rotate kan cam ne.he..he..

Finally........

Finally..Akhirnya.....

Bukannye ape...dah lame aku nk g makan Big Apple donut ngan J'CO donut ni, tp baru la ni dapat aku g.big apple nye aku dah lame mkn dah.tu pun kirim kat membe li.tp ari sabtu lepas,aku g sdri kat kedai nye.outlet baru bkk kat alpha angle,w.maju.he..he..sian aku kan.nmpk cam ketingalan lak.x pe la.J'co donut je lagi aku lom rase.org kate j'co nye donut manis lagi dr big apple nye.tgk la gambo donut yg aku pilih ni ye.byk flave yg dah x de cam stoberi ngan coklat yg filing kat dlm tu.







satu harga nya rm2.20.yg ni aku li 3 in 1 box rm6.6o lo.rugi sket la.





yg li lak murah sket la coz 1/2 dozen rm11.50.so jimat la sket rm1.70 dari li sibiji-sebiji.





p/s : satu flavor aku x sempat amik pic.dah sental masuk mulut da.flavor nye ape ntah name.tp penuh ngan cheese kat atas.

mai click en.nuff