Tuesday, May 22, 2012

the day b4 NUREEN 5th bornday

Assalam semua...


arini ai  plan nk pose 1 Rejab aceli..tp terlajak lak bangun...huhuhu..x teringat langsung malam td nk kunci jam..adeeiii... lam pale ingat besday anak dara tu jek..nk pack goodies bag la..nk wat apam polkadot la..kek beday dia la..huhuhuhu....

sok..23mei besday anak dara ku yg ke 5..besau dah kakak...alhamdulillah...sihat,cerdik ,nakal tu mmg ada lasak cam boy sampai ade org x caye yg kakak ni girl pun lasak yg amat..huhuhu..haloo..tgk la mak dia..mak dia pun agak brutal..lasak..so same la ngan anak dia..huhuhu..sibuk jek..

ckyn mama2N
ni mase caleb besday kakak 4yr kat tadika sinar salam
besday kakak kali ni nk caleb kat skol cam taun lepas..tp taun ni kat skola lain lak..kat KEMAS ,tmn samudra.. jadi tonite will be a buzy nite for me..hohoho... jadi esok ai plan nk amik leave la..since bapak dia pun cuti ..nk ajak lik umah MIL  kat rawang after skol kakak..ok..chow...




3 comments:

lynn kamarul said...

happy birhtday nureen. esok birthday ayah sy jugak. yg ke 54 thn . buat masa ni plan utk sambut ada, kek pun da tempah. huhu x sbr nk celebrate

adda syuhada said...

hepi berday nureen..harap nureen jadi anak yang baik dan menyenangkan hati ibu bapa..

Syima ~Mama Kyra~ said...

ep besday uyen..sure sonok celebrate kt tadika dgn kwn2 kan..kan.. cptla mama upload gmbr kat blog :)

mai click en.nuff