Thursday, April 19, 2012

56 tahun suda...alhamdulillah

syukur alhamdulillah...umo mak dah 56 tahun dan masih lagi sihat walau ade sakit biase tu..tanggal 15hb april bertambah lah usia mak setaun lagi..moga mak senantiasa di lindungan oleh ALLAH swt dan dipanjangkan usia serta di murahkan rezeki...kami anak2 mak sayang mak sangat..kami ade mak je..sob..sob..emo lak aku... waalu mak suke marah2..standart la tu kan..tp mak marah2 tu sume tuk kebaikan kami adik badik..sian mak walau dah usia gini kena wat kuih tuk cari rezeki tambahan...semenjak arwah abah dah x de ni...susah idup mak dah..angah nk senangkan idup mak..tp angah pun x bape nk mampu mak..insyaallah..kalu ade rezeki dari NYA..angah akan senangkan mak selagi hayat diakndung badan..time kasih mak sebab jaga anak2 angah yag nakal tu..time kasih sbb jaga angah mase sakit.. peluk mak kuat2..

k dah..x mo emo2 g yek... ;) so,sempena besday mak ahad lepas..aku wat kek tuk mak..tgk entry ni .ala kek karamel je pun..org lain dah berpuluh2 biji wat..aku baru terhegeh2 nk wat kan..ahh..ape peduli..janji aku try wat dr duk ngaga je kan.. jadi..usha je la gambo yg x seberapa dr kamera tepon cap ayam aku ni..so,x bape nk clear la..compare tepon cap ayam lame aku..huhuhu..

kek besday mak..x de wording pun..lupe lak nk tulis..hehehe..

menu kami : spageti mushroom sausage made by my sista n kepci along li gak..tq along..

tok malu2 nk cutting kek..hehehe..

naufal tumpang sekaki ngan tok..aritu x wat besday dia pun..sian anak mama...

nasib kakak x de..ikut papa g umah opah x lik g..lambat sgt...kalu x..ngamuk dia nk potong kek gak..

besday mak ni same ngan anibesri mak ngan arwah abah gak yg ke-38 tahun..

suke naufal epy besday to u...

3 comments:

~LoVE PiNk~ said...

uwaaaa..nk kepci gak..hahahax dtg cnie asik mtk makanan jer..

p/s : sila post entry lain klu x,sy asik mtk jer..hehehe

CkYnHaShiM said...

wakakakaaka.. x bleh bla la pink ni..asik terliuq je yerk..hehehe...ade g banyak ni pasai makanan nk post..hahahaa...tungguu...

lynn kamarul said...

sangat cantik la kek bday tu , nak skit ley

mai click en.nuff